Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeä asia! Löydät tältä sivulta tietoa siitä missä ja miten käsittelemme ja pidämme henkilötietojasi turvassa, kun asioit kanssamme. Jos sinulla herää asiasta vielä lisää kysymyksiä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja kerromme mielellämme lisää
tietosuojakäytännöistämme.

Kuka valvoo henkilötietojasi?
Netcallers Oy (“Netcallers”) toimii meille toimittamiesi henkilötietojen valvojana ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Netcallers Oy(“Netcallers”)
Matilda Niemen katu 4B
33400 Tampere

Osakeyhtiörekisteri:
Netcallers Oy
Y-tunnus: 3017111-8
Valtuutettu edustaja: Ari Ikävalko
ALV-rekisterinumero(VAT): FI30171118

Missä tietojasi säilytetään?
Sinulta keräämiämme henkilötietoja säilytetään Euroopan talousalueella (“ETA”), mutta henkilötietojasi voidaan myös siirtää ja käsitellä ETA-alueen ulkopuolisessa maassa. Kaikki henkilötietojen siirrot tehdään sovellettavien lakien mukaisesti. ETA-alueen ulkopuolelle kohdistuvissa siirroissa Netcallers Oy (“Netcallers”) käyttää mallisopimuslausekkeita ja Privacy Shield -järjestelyä takeina niiden maiden osalta, joihin liittyen Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyttä koskevaa päätöstä.

Kenellä on pääsy tietoihisi?
Netcallers Oy(“Netcallers”) toimii henkilötietojen käsittelijänä.Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle osapuolelle. Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan palveluidemme tarjoamiseksi sinulle. Löydät kussakin prosessissa käytettävät kolmannet osapuolet alta.

Mikä on käsittelyn oikeudellinen peruste?
Sinulta keräämiemme henkilötietojen käsittelyn osalta ilmoitamme jokaisessa tapauksessa, onko henkilötietojen ilmoittaminen lakisääteistä vai vaaditaanko sitä sopimuksen solmimiseen sekä onko henkilötietojen ilmoittaminen pakollista ja mitä henkilötietojen ilmoittamatta jättämisestä mahdollisesti seuraa.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Oikeus saada nähtäväksi:
Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoa hallussamme olevista henkilö tiedoistasi. Voit ottaa yhteyttä yhtiöön Netcallers Oy(“Netcallers”), joka toimittaa henkilötietosi sinulle sähköpostilla.

Oikeus siirrettävyyteen:
Aina, kun Netcallers Oy(“Netcallers”) käsittelee automatisoidusti henkilötietojasi antamasi luvan tai sopimuksen perusteella, sinulla on oikeus saada kopio sinulle tai toiselle osapuolelle rakenteisesti, yleisesti käytetyn käytännön mukaan ja konelukuisessa muodossa siirretyistä tiedoistasi. Tämä koskee vain meille antamiasi henkilötietoja.

Oikeus oikaisuun:
Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä.

Oikeus poistaa:
Sinulla on oikeus poistaa Netcallers Oy:n(“Netcallers”) käsittelemiä henkilötietoja milloin tahansa seuraavia tilanteita lukuun ottamatta

*sinulla on avoin asia asiakaspalvelussa
*sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä toimitettu tai on toimitettu osittain
*sinua epäillään palveluidemme väärinkäytöstä tai olet käyttänyt palveluitamme väärin viimeisten neljän vuoden aikana

Oikeutesi kieltää suoramarkkinointi:
Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi, mukaan lukien suoramarkkinointitarkoituksissa tehdyt profilointianalyysit.

Voit kieltää suoramarkkinoinnin seuraavilla tavoilla:
* noudattamalla kaikissa markkinointiviesteissä olevia ohjeita
* olemalla yhteydessä rekisterin pitäjään tai Netcallersin (“Netcallers”) asiakaspalveluun

Oikeus rajoitukseen:
Sinulla on oikeus pyytää, että Netcallers Oy(“Netcallers”) rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä seuraavissa tilanteissa:
* Jos kiellät Netcallersia (“Netcallers”) oikeutettuun etuun perustuvan käsittelyn, Netcallers (“Netcallers”)-yhtiön tulee pidättäytyä kyseisten tietojen käsittelystä oikeutetun edun varmennuksen aikana.
* Jos ilmoitat henkilötietojesi olevan virheellisiä, Netcallers Oy (“Netcallers”)-yhtiön tulee pidättäytyä kyseisten tietojen käsittelystä henkilötietojen oikeellisuuden tarkistuksen aikana.
* Jos käsittely on laitonta, voit vastustaa henkilötietojen poistoa ja pyytää sen sijaan pidättäytymistä henkilötietojesi käsittelystä.
* Jos Netcallers Oy(“Netcallers”) ei enää tarvitse henkilötietoja, mutta tarvitset niitä oikeusvaateilta puolustautumiseen.

Miten voit toteuttaa oikeuksiasi?
Suhtaudumme tietosuojaan vakavuudella ja siksi olemme koonneet yhteen erityisen asiakaspalvelutiimin, joka hoitaa yllä mainittuihin oikeuksiisi liittyviä asioita. Tavoitat heidät aina osoitteesta asiakaspalvelu@netcallers.fi.

Tietosuojavastaava:
Olemme nimittäneet erityisen tietosuojavastaavan varmistamaan, että henkilötietojasi käsitellään jatkuvasti avoimella, virheettömällä ja laillisella tavalla. Tietosuojavastaavaan voit ottaa yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@netcallers.fi kirjoittamalla aihekenttään ”Tietosuoja-asia”.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle:
Jos mielestäsi Netcallers Oy(“Netcallers”) käsittelee henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitusvalvontaviranomaiselle.

Tietosuojakäytäntömme päivitykset:
Voi olla, että meidän pitää päivittää tietosuojakäytäntöäsi. Tietosuojakäytännön uusin versio löytyy aina verkkosivultamme. Ilmoitamme tietosuojakäytännön materiaalisista muutoksista, kuten henkilötietojesi käyttötarkoituksista, valvojan henkilöllisyydestä tai oikeuksistasi. Käytämme henkilötietojasi yhteydenottopyyntöihin.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Keräämme seuraavia henkilötietoja:
* yhteystiedot, kuten nimi,sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä yritystiedot.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Yrityksen myynti- ja markkinointiosasto.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta Netcallers Oy (“Netcallers”) pystyy hallinnoimaan yhteydenottopyyntösi ja ottamaan sinuun yhteyttä.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin haluat meiltä yhteydenottoja.

 

 

Markkinointi

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle markkinointiviestejä ja yhteydenottoja sähköpostilla, tekstiviestillä, puhelimitse ja postitse. Optimoidaksemme markkinointimme toimitamme sinulle asianmukaista tietoa palveluistamme ja yhteistyötarjouksistamme.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme seuraavia henkilötietoja
* yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, sekä mahdollinen lähettämäsi cv.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Rekisterinpitäjän lisäksi tietosi voidaan välittää kolmannelle osapuolelle, jos olet hakeutunut rekrytoitavaksi. Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle osapuolelle.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely perustuu lupaasi, jonka annat hyväksyessäsi tietojesi markkinoimiseen rekrytarkoituksessa.

Oikeus peruuttaa lupasi:
Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa lupasi henkilötietojesi käsittelyyn ja kieltää rektyroinin. Niin tehdessäsi Netcallers Oy(“Netcallers”) ei enää pysty lähettämään sinulle lupaasi perustuvia rektyrointitietoja.

Voit kieltää rektyroinnin seuraavilla tavoilla:
Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@netcallers.fi.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi suoramarkkinointiin, kunnes peruutat lupasi. Sähköpostimarkkinoinnissa emme pidä sinua enää aktiivisena asiakkaana, jos et ole avannut sähköpostiviestiä kuluneen vuoden sisällä. Poistamme epäaktiivisia sähköpostiosoitteita säännöllisesti käytöstä rekisterissämme.

 

 

Asiakaspalvelu

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi etsiessämme sinulle toimeksiantajia tai asiakkaillemme toimeksisaajia.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme kaikkia meille antamiasi tietoja, mukaan lukien seuraavat tiedot
* nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
* Cv
* kaikki rekrytointiasiaan liittyvä kirjeenvaihto ja asiakkaidemme kanssa tehty kirjeenvaito.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi; kuljetusyhtiöille palkintojen toimittamista varten sekä mahdollisille palkinnon toimittaville kumppaneille.

Käsittelemme myös seuraavia evästeisiin liittyviä henkilötietoja:
* markkinointiaineistoon tekemäsi toimenpiteet esimerkiksi klikkaukset, viestin avaamiset

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan yllä mainittujen palvelujen tarjoamiseksi sinulle. Käytämme verkkosivustojen analysointiyrityksiä asiakkaidemme verkkokäyttäytymisen analysointiin yleisellä tasolla. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar, Facebook-seurantapikseli, Mailchimp (sähköpostimarkkinointiohjelmisto).

Jokaisen palvelun käyttö edesauttaa sinun käyttökokemuksesi parantumista ja viestinnän personointia.

 

Väärinkäytön ja rikosten ehkäiseminen

Henkilötietojasi käytetään verkkopalvelujemme väärinkäytön sekä vilpillisen toiminnan tutkimiseen ja ehkäisemiseen verkossa.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmansille osapuolille välitettäviä tietoja käytetään vain edellä mainittuihin tarkoituksiin. Jaamme tietojasi yrityksille poikkeukseen perustuvaa raportointia (Exception Based Reporting) varten. Tutkittaviin tapauksiin ja väärinkäyttöihin liittyvät tiedot voidaan jakaa vakuutusyhtiöiden, viranomaisten tai paikallisten ja globaalien lainvalvonnan tahojen kanssa tutkimusten suorittamiseksi. Huomaa, että tällaisilla tahoilla on riippumaton oikeus tai velvoite henkilötietojesi käsittelyyn.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely palvelujemme väärinkäytön ehkäisemiseksi perustuu oikeutettuun etuumme.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen mahdollisten väärinkäyttöjen ja muiden rikkomusten ehkäisemiseksi ja/tai raportoimiseksi.

Oikeus kieltää tietojesi käsittely
Sinulla on oikeus kieltää Netcallers Oy:n (“Netcallers”) oikeutettuun etuun perustuva henkilötietojesi käsittely ottamalla yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@netcallers.fi. Tietosi poistetaan, emmekä pysty suorittamaan sinulle palvelujamme.

Evästeet
Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi ja josta se haetaan seuraavien käyntien aikana. Jos käytät palveluitamme, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön.

Miten käytämme evästeitä?
Pysyvillä evästeillä tallennamme aloitussivuasi koskevat tiedot ja kirjautumistietosi, jos sisäänkirjautuessasi valitset ”Muista minut”. Käytämme evästeitä suosikkituotteidesi tallentamiseen. Istuntokohtaisia evästeitä käytämme, kun käytät filtteri-toimintoa sekä tarkistamme, oletko sisäänkirjautuneena tai lisäätkö tuotteen ostoskoriisi. Käytämme sekä ensimmäisen että kolmannen osapuolen evästeitä statistiikan ja käyttäjätietojen koottuun ja yksilöityyn keräämiseen analysoivilla työkaluilla sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.

Jotkin kolmannen osapuolen evästeet ovat peräisin sivuillamme näkyvistä palveluista, jotka eivät ole hallinnassamme. Niitä tarjoavat sosiaalisen median kanavat, kuten Twitter, Facebook, Instagram ja Youtube, ja ne liittyvät käyttäjien mahdollisuuteen jakaa sisältöä tällä sivulla kunkin kuvakkeen osoittamalla tavalla.

Käytämme myös sivustojen välistä seurantaa suorittavia kolmannen osapuolen evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mainoksia muilla sivustoilla / muissa kanavissa.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Yhdistämme evästetunnuksesi kerättyihin henkilötietoihisi vain, jos sellaista tietoa on kerätty järjestelmiimme, olet uutiskirjeemme tilaaja tai olet tehnyt toimenpiteitä verkkosivustollamme.Kuka voi käyttää henkilötietojasi? Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi. Käytämme analysoivaa työkalua statistiikan keräämiseen sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Yhdistämme evästeesi henkilötietoihisi vain:
Jos olet kirjautunut tilillesi, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme.
Jos olet uutiskirjeen tilaaja, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme.
Jos olet asiakkaamme, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Netcallers Oy(“Netcallers”) ei säilytä evästeissä olevia henkilötietojasi. Voit selaimesi avulla helposti poistaa evästeet tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi. Löydät evästeiden käyttöä ja poistamista koskevat ohjeet selaimestasi kohdasta ”Ohje”. Voit kytkeä evästeet pois päältä tai valita vastaanottaa tiedon aina, kun uusi eväste on lähetetty tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi. HUOM!
Jos kytket evästeet pois päältä, et pääse hyötymään kaikista ominaisuuksista. Esimerkiksi verkkokaupassa tuotteen lisääminen ostoskoriin on teknisesti riippuvainen evästeiden toiminnasta.

 

Tietojen kerääminen

Mitä palveluita tietojen keräämisen käytetään?
Netcallers Oy (“Netcallers”) käyttää käyttäjätietojen keräämisen eri kolmannen osapuolen palveluita, joiden avulla toimintaa, viestintää ja esimerkiksi markkinoinnin kohdentamista voidaan personoida sinulle sopivaksi. Lisäksi olemme eritelleet mitä tietoja kyseinen palvelu kerää ja tallentaa.

Google Adwords
Adwords on Googlen hakusanamarkkinointityökalu, jota käytämme verkkonäkyvyytemme parantamiseksi. Kun haet esimerkiksi ”Netcallers” hakusanalla Googlen hakupalvelusta näet mainoksemme, joka ohjaa sinut klikattuasi verkkosivuillemme. Tässä yhteydessä selaimeesi asentuu eväste (cookie) tieto, joka seuraa selaintasi kunnes poistat selaimesi evästehistorian. Tieto, johon tätä evästettä käytetään liitetään myös käyttämäämme Google Analytics palveluun, jonka avulla seuraamme eri markkinointitoimenpiteiden tuloksia. Jos päädyt ostamaan tällaisen hakusanahaun kautta verkkokaupastamme tuotteita jää tästä jälki Google Analytics palveluun.

Google Analytics
Google Analytics mittaa verkkosivuillamme vierailijoiden toimesta tehtyjä toimenpiteitä, kuten, vierailtuja sivuja sekä käyttäytymishistoriaa. Google Analytics toimii selaimeen tallentuvalla evästeellä (cookie), jonka avulla käyttäjien tekemiä toimenpiteitä seurataan. Käytämme Google Analytics-palvelua, jotta voimme parantaa asiakkaidemme vierailukokemuksia sekä mitata eri markkinointitoimenpiteiden tuloksia. Tällaisia ovat esimerkiksi Google Adwords-palvelussa luodut hakusanamarkkinointikampanjat, sähköpostikampanjat sekä ulkopuolisissa verkkopalveluissa tehdyt kampanjat.

Facebook / Instagram / Twitter / Youtube / Linkedin
Käytämme sosiaalisen median eri kanavia luodaksemme tiiviimpää suhdetta vanhoihin sekä potentiaalisiin uusiin asiakkaisiin. Tällaiset toimenpiteet voivat olla yksinkertaisia kampanjanostoja kohdennetulle asiakasyleisölle, joiden uskomme pitävän tarjoamistamme palveluistamme. Kukin palvelu käyttää omaa seurantapikseliä, joka on asennettu verkkokauppojemme lähdekoodiin. Seurantapikseli on yhden pikselin kokoinen oma pieni ohjelma, joka seuraa esimerkiksi Facebookista tietyn kampanjan kautta verkkosivuillemme tulevia henkilöitä. Tämän kaltainen seuranta auttaa meitä ymmärtämään paremmin asiakkaitamme ja tarjoamaan relevanttia sisältöä kussakin kanavassa.

Samanlaista seurantapikseliä käytetään seuraamaan näissä sosiaalisen median kanavissa tehtyjen markkinointitoimenpiteiden rahallista onnistumista. Toisin sanoen, tällaisen seurantapikselin avulla näemme, että kuinka monta seurattavaa toimenpidettä on saatu toteutettua kampanjan avulla.

Mailchimp
Mailchimp on käyttämämme sähköpostiohjelmisto, josta lähetämme uutiskirjeemme, asiakastiedotteet sekä muut asiakkaiden sähköpostiin saapuvat viestit. Mailchimpistä keräämme käyttäytymistietoa henkilötasolla, mutta hyödynnämme sitä vain ryhmätasolla ymmärtääksemme mikä sisältö on minkäkin lukijaryhmän mielestä kiinnostavaa. Tällaista käyttäytymistietoa ovat
esimerkiksi sähköpostin avaukset sekä klikkaukset avatussa sähköpostissa. Mailchimp tallentaa selamesi evästeeseen (cookie) tiedot niistä klikkauksista, jotka olet tehnyt lähettämistämme sähköposteista ja jotka ovat olleet seurannan piirissä.

Yleisesti kaikki linkit lähettämissämme sähköposteissa ovat tällaisen seurannan piirissä ja tämä tieto siirtyy myös käyttämäämme asiakastietojärjestelmään, jonka kautta myös myyntiorganisaatiomme sitä hyödyntää. Mailchimpin pääasiallinen käyttö on puhtaasti markkinointitoimenpiteisiin liittyvää ja käytämme sitä vain tavoittaaksemme asiakkaitamme heille kohdennetun sisällön avulla. Mailchimp tallentaa tietoja eri asteisesti eri kampanjatyylistä riippuen, kuten etunimi, sukunimi, toimiala, puhelinnumero, sähköpostiosoite, sekä mahdolliset yritystietoinformaatiot, työntekijöiden määrä.

Asiakastietojärjestelmä (CRM)
CRM, eli asiakastietojärjestelmä on järjestelmä, johon tallennamme asiakkaidemme, olemassa olevien sekä uusien potentiaaliset asiakkaiden tietoja, kuten yrityksen nimi sekä yhteystiedot. Tätä tietoa hyödyntää myyntiorganisaatiomme lisäksi markkinointiosastomme, joka käyttää tietoja sinulle kohdennetun viestinnän rakentamiseen yllä mainitulla Mailchimp-ohjelmistolla.

Miten sinä hyödyt tietojen keruusta?
Opimme jatkuvasti enemmän asiakkaistamme yllä mainittujen analytiikkatyökalujen avulla. Voimme näin tarjota sinullekin juuri sinua kiinnostavaa sisältöä, joka on relevanttia toimialasi, työtehtäväsi tai käyttäytymistietojen perusteella. Samaa tietoa hyväksikäyttäen voimme muokata verkkosivuvierailujasi vastaamaan juuri sinun odotettua käyttökokemusta. Yksinkertainen esimerkki tällaisen tiedon hyödyntämisestä on esimerkiksi verkkosivun sisällön muuttaminen sopimaan edelliseen käyntiisi.
Tietojen keruu on toimintamme kehittämiseksi elintärkeää, mutta siitä hyödyt myös sinä. Tärkeintä kuitenkin meille on se, että sinä voit asioida kanssamme luottavaisin mielin tietäen, että pidämme huolta yksityisyydestäsi sekä tietoturvastasi

Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeä asia! Löydät tältä sivulta tietoa siitä missä ja miten käsittelemme ja pidämme henkilötietojasi turvassa, kun asioit kanssamme. Jos sinulla herää asiasta vielä lisää kysymyksiä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja kerromme mielellämme lisää
tietosuojakäytännöistämme.

Kuka valvoo henkilötietojasi?
Netcallers Oy (“Netcallers”) toimii meille toimittamiesi henkilötietojen valvojana ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Netcallers Oy(“Netcallers”)
Matilda Niemen katu 4B
33400 Tampere

Osakeyhtiörekisteri:
Netcallers Oy
Y-tunnus: 3017111-8
Valtuutettu edustaja: Ari Ikävalko
ALV-rekisterinumero(VAT): FI30171118

Missä tietojasi säilytetään?
Sinulta keräämiämme henkilötietoja säilytetään Euroopan talousalueella (“ETA”), mutta henkilötietojasi voidaan myös siirtää ja käsitellä ETA-alueen ulkopuolisessa maassa. Kaikki henkilötietojen siirrot tehdään sovellettavien lakien mukaisesti. ETA-alueen ulkopuolelle kohdistuvissa siirroissa Netcallers Oy (“Netcallers”) käyttää mallisopimuslausekkeita ja Privacy Shield -järjestelyä takeina niiden maiden osalta, joihin liittyen Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyttä koskevaa päätöstä.

Kenellä on pääsy tietoihisi?
Netcallers Oy(“Netcallers”) toimii henkilötietojen käsittelijänä.Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle osapuolelle.
Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan palveluidemme tarjoamiseksi sinulle. Löydät kussakin prosessissa käytettävät kolmannet osapuolet alta.

Mikä on käsittelyn oikeudellinen peruste?
Sinulta keräämiemme henkilötietojen käsittelyn osalta ilmoitamme jokaisessa tapauksessa, onko henkilötietojen ilmoittaminen lakisääteistä vai vaaditaanko sitä sopimuksen solmimiseen sekä onko henkilötietojen ilmoittaminen pakollista ja mitä henkilötietojen ilmoittamatta jättämisestä mahdollisesti seuraa.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Oikeus saada nähtäväksi:
Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoa hallussamme olevista henkilö tiedoistasi. Voit ottaa yhteyttä yhtiöön Netcallers Oy(“Netcallers”), joka toimittaa henkilötietosi sinulle sähköpostilla.

Oikeus siirrettävyyteen:
Aina, kun Netcallers Oy(“Netcallers”) käsittelee automatisoidusti henkilötietojasi antamasi luvan tai sopimuksen perusteella, sinulla on oikeus saada kopio sinulle tai toiselle osapuolelle rakenteisesti, yleisesti käytetyn käytännön mukaan ja konelukuisessa muodossa siirretyistä tiedoistasi. Tämä koskee vain meille antamiasi henkilötietoja.

Oikeus oikaisuun:
Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä.

Oikeus poistaa:
Sinulla on oikeus poistaa Netcallers Oy:n(“Netcallers”) käsittelemiä henkilötietoja milloin tahansa seuraavia tilanteita lukuun ottamatta

*sinulla on avoin asia asiakaspalvelussa
*sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä toimitettu tai on toimitettu osittain
*sinua epäillään palveluidemme väärinkäytöstä tai olet käyttänyt palveluitamme väärin viimeisten neljän vuoden aikana

Oikeutesi kieltää suoramarkkinointi:
Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi, mukaan lukien suoramarkkinointitarkoituksissa tehdyt profilointianalyysit.

Voit kieltää suoramarkkinoinnin seuraavilla tavoilla:
* noudattamalla kaikissa markkinointiviesteissä olevia ohjeita
* olemalla yhteydessä rekisterin pitäjään tai Netcallersin (“Netcallers”) asiakaspalveluun

Oikeus rajoitukseen:
Sinulla on oikeus pyytää, että Netcallers Oy(“Netcallers”) rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä seuraavissa tilanteissa:
* Jos kiellät Netcallersia (“Netcallers”) oikeutettuun etuun perustuvan käsittelyn, Netcallers (“Netcallers”)-yhtiön tulee pidättäytyä kyseisten tietojen käsittelystä oikeutetun edun varmennuksen aikana.
* Jos ilmoitat henkilötietojesi olevan virheellisiä, Netcallers Oy (“Netcallers”)-yhtiön tulee pidättäytyä kyseisten tietojen käsittelystä henkilötietojen oikeellisuuden tarkistuksen aikana.
* Jos käsittely on laitonta, voit vastustaa henkilötietojen poistoa ja pyytää sen sijaan pidättäytymistä henkilötietojesi käsittelystä.
* Jos Netcallers Oy(“Netcallers”) ei enää tarvitse henkilötietoja, mutta tarvitset niitä oikeusvaateilta puolustautumiseen.

Miten voit toteuttaa oikeuksiasi?
Suhtaudumme tietosuojaan vakavuudella ja siksi olemme koonneet yhteen erityisen asiakaspalvelutiimin, joka hoitaa yllä mainittuihin oikeuksiisi liittyviä asioita. Tavoitat heidät aina osoitteesta asiakaspalvelu@netcallers.fi.

Tietosuojavastaava:
Olemme nimittäneet erityisen tietosuojavastaavan varmistamaan, että henkilötietojasi käsitellään jatkuvasti avoimella, virheettömällä ja laillisella tavalla. Tietosuojavastaavaan voit ottaa yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@netcallers.fi kirjoittamalla aihekenttään ”Tietosuoja-asia”.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle:
Jos mielestäsi Netcallers Oy(“Netcallers”) käsittelee henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitusvalvontaviranomaiselle.

Tietosuojakäytäntömme päivitykset:
Voi olla, että meidän pitää päivittää tietosuojakäytäntöäsi. Tietosuojakäytännön uusin versio löytyy aina verkkosivultamme. Ilmoitamme tietosuojakäytännön materiaalisista muutoksista, kuten henkilötietojesi käyttötarkoituksista, valvojan henkilöllisyydestä tai oikeuksistasi. Käytämme henkilötietojasi yhteydenottopyyntöihin.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Keräämme seuraavia henkilötietoja:
* yhteystiedot, kuten nimi,sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä yritystiedot.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Yrityksen myynti- ja markkinointiosasto.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta Netcallers Oy (“Netcallers”) pystyy hallinnoimaan yhteydenottopyyntösi ja ottamaan sinuun yhteyttä.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin haluat meiltä yhteydenottoja.

 

 

Markkinointi

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle markkinointiviestejä ja yhteydenottoja sähköpostilla, tekstiviestillä, puhelimitse ja postitse. Optimoidaksemme markkinointimme toimitamme sinulle asianmukaista tietoa palveluistamme ja yhteistyötarjouksistamme.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme seuraavia henkilötietoja
* yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, sekä mahdollinen lähettämäsi cv.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Rekisterinpitäjän lisäksi tietosi voidaan välittää kolmannelle osapuolelle, jos olet hakeutunut rekrytoitavaksi. Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle osapuolelle.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely perustuu lupaasi, jonka annat hyväksyessäsi tietojesi markkinoimiseen rekrytarkoituksessa.

Oikeus peruuttaa lupasi:
Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa lupasi henkilötietojesi käsittelyyn ja kieltää rektyroinin. Niin tehdessäsi Netcallers Oy(“Netcallers”) ei enää pysty lähettämään sinulle lupaasi perustuvia rektyrointitietoja.

Voit kieltää rektyroinnin seuraavilla tavoilla:
Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@netcallers.fi.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi suoramarkkinointiin, kunnes peruutat lupasi. Sähköpostimarkkinoinnissa emme pidä sinua enää aktiivisena asiakkaana, jos et ole avannut sähköpostiviestiä kuluneen vuoden sisällä. Poistamme epäaktiivisia sähköpostiosoitteita säännöllisesti käytöstä rekisterissämme.

 

 

Asiakaspalvelu

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi etsiessämme sinulle toimeksiantajia tai asiakkaillemme toimeksisaajia.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme kaikkia meille antamiasi tietoja, mukaan lukien seuraavat tiedot
* nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
* Cv
* kaikki rekrytointiasiaan liittyvä kirjeenvaihto ja asiakkaidemme kanssa tehty kirjeenvaito.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi; kuljetusyhtiöille palkintojen toimittamista varten sekä mahdollisille palkinnon toimittaville kumppaneille.

Käsittelemme myös seuraavia evästeisiin liittyviä henkilötietoja:
* markkinointiaineistoon tekemäsi toimenpiteet esimerkiksi klikkaukset, viestin avaamiset

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan yllä mainittujen palvelujen tarjoamiseksi sinulle. Käytämme verkkosivustojen analysointiyrityksiä asiakkaidemme verkkokäyttäytymisen analysointiin yleisellä tasolla. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar, Facebook-seurantapikseli, Mailchimp (sähköpostimarkkinointiohjelmisto).

Jokaisen palvelun käyttö edesauttaa sinun käyttökokemuksesi
parantumista ja viestinnän personointia.

 

Väärinkäytön ja rikosten ehkäiseminen

Henkilötietojasi käytetään verkkopalvelujemme väärinkäytön sekä vilpillisen toiminnan tutkimiseen ja ehkäisemiseen verkossa.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmansille osapuolille välitettäviä tietoja käytetään vain edellä mainittuihin tarkoituksiin. Jaamme tietojasi yrityksille poikkeukseen perustuvaa raportointia (Exception Based Reporting) varten. Tutkittaviin tapauksiin ja väärinkäyttöihin liittyvät tiedot voidaan jakaa vakuutusyhtiöiden, viranomaisten tai paikallisten ja globaalien lainvalvonnan tahojen kanssa tutkimusten suorittamiseksi. Huomaa, että tällaisilla tahoilla on riippumaton oikeus tai velvoite henkilötietojesi käsittelyyn.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely palvelujemme väärinkäytön ehkäisemiseksi perustuu oikeutettuun etuumme.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen mahdollisten väärinkäyttöjen ja muiden rikkomusten ehkäisemiseksi ja/tai raportoimiseksi.

Oikeus kieltää tietojesi käsittely
Sinulla on oikeus kieltää Netcallers Oy:n (“Netcallers”) oikeutettuun etuun perustuva henkilötietojesi käsittely ottamalla yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@netcallers.fi. Tietosi poistetaan, emmekä pysty suorittamaan sinulle palvelujamme.

Evästeet
Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi ja josta se haetaan seuraavien käyntien aikana. Jos käytät palveluitamme, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön.

Miten käytämme evästeitä?
Pysyvillä evästeillä tallennamme aloitussivuasi koskevat tiedot ja kirjautumistietosi, jos sisäänkirjautuessasi valitset ”Muista minut”. Käytämme evästeitä suosikkituotteidesi tallentamiseen. Istuntokohtaisia evästeitä käytämme, kun käytät filtteri-toimintoa sekä tarkistamme, oletko
sisäänkirjautuneena tai lisäätkö tuotteen ostoskoriisi. Käytämme sekä ensimmäisen että kolmannen osapuolen evästeitä statistiikan ja käyttäjätietojen
koottuun ja yksilöityyn keräämiseen analysoivilla työkaluilla sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.

Jotkin kolmannen osapuolen evästeet ovat peräisin sivuillamme näkyvistä palveluista, jotka eivät ole hallinnassamme. Niitä tarjoavat sosiaalisen median kanavat, kuten Twitter, Facebook, Instagram ja Youtube, ja ne liittyvät käyttäjien mahdollisuuteen jakaa sisältöä tällä sivulla kunkin kuvakkeen osoittamalla tavalla.

Käytämme myös sivustojen välistä seurantaa suorittavia kolmannen osapuolen evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mainoksia muilla sivustoilla / muissa kanavissa.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Yhdistämme evästetunnuksesi kerättyihin henkilötietoihisi vain, jos sellaista tietoa on kerätty järjestelmiimme, olet uutiskirjeemme tilaaja tai olet tehnyt toimenpiteitä verkkosivustollamme.Kuka voi käyttää henkilötietojasi? Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi. Käytämme analysoivaa työkalua statistiikan keräämiseen sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Yhdistämme evästeesi henkilötietoihisi vain:
Jos olet kirjautunut tilillesi, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme.
Jos olet uutiskirjeen tilaaja, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme.
Jos olet asiakkaamme, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Netcallers Oy(“Netcallers”) ei säilytä evästeissä olevia henkilötietojasi. Voit selaimesi avulla helposti poistaa evästeet tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi. Löydät evästeiden käyttöä ja poistamista koskevat ohjeet selaimestasi kohdasta ”Ohje”. Voit kytkeä evästeet pois päältä tai valita vastaanottaa tiedon aina, kun uusi eväste on lähetetty tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi. HUOM!
Jos kytket evästeet pois päältä, et pääse hyötymään kaikista ominaisuuksista. Esimerkiksi verkkokaupassa tuotteen lisääminen ostoskoriin on teknisesti riippuvainen evästeiden toiminnasta.

 

Tietojen kerääminen

Mitä palveluita tietojen keräämisen käytetään?
Netcallers Oy (“Netcallers”) käyttää käyttäjätietojen keräämisen eri kolmannen osapuolen palveluita, joiden avulla toimintaa, viestintää ja esimerkiksi markkinoinnin kohdentamista voidaan personoida sinulle sopivaksi. Lisäksi olemme eritelleet mitä tietoja kyseinen palvelu kerää ja
tallentaa.

Google Adwords
Adwords on Googlen hakusanamarkkinointityökalu, jota käytämme verkkonäkyvyytemme parantamiseksi. Kun haet esimerkiksi ”Netcallers” hakusanalla Googlen hakupalvelusta näet mainoksemme, joka ohjaa sinut klikattuasi verkkosivuillemme. Tässä yhteydessä selaimeesi asentuu eväste (cookie) tieto, joka seuraa selaintasi kunnes poistat selaimesi evästehistorian. Tieto, johon tätä evästettä käytetään liitetään myös käyttämäämme Google Analytics palveluun, jonka avulla seuraamme eri markkinointitoimenpiteiden tuloksia. Jos päädyt ostamaan tällaisen hakusanahaun kautta verkkokaupastamme tuotteita jää tästä jälki Google Analytics palveluun.

Google Analytics
Google Analytics mittaa verkkosivuillamme vierailijoiden toimesta tehtyjä toimenpiteitä, kuten, vierailtuja sivuja sekä käyttäytymishistoriaa. Google Analytics toimii selaimeen tallentuvalla evästeellä (cookie), jonka avulla käyttäjien tekemiä toimenpiteitä seurataan. Käytämme Google Analytics-palvelua, jotta voimme parantaa asiakkaidemme vierailukokemuksia sekä mitata eri markkinointitoimenpiteiden tuloksia. Tällaisia ovat esimerkiksi Google Adwords-palvelussa luodut hakusanamarkkinointikampanjat, sähköpostikampanjat sekä ulkopuolisissa verkkopalveluissa tehdyt kampanjat.

Facebook / Instagram / Twitter / Youtube / Linkedin
Käytämme sosiaalisen median eri kanavia luodaksemme tiiviimpää suhdetta vanhoihin sekä potentiaalisiin uusiin asiakkaisiin. Tällaiset toimenpiteet voivat olla yksinkertaisia kampanjanostoja kohdennetulle asiakasyleisölle, joiden uskomme pitävän tarjoamistamme palveluistamme. Kukin palvelu käyttää omaa seurantapikseliä, joka on asennettu verkkokauppojemme lähdekoodiin. Seurantapikseli on yhden pikselin kokoinen oma pieni ohjelma, joka seuraa esimerkiksi Facebookista tietyn kampanjan kautta verkkosivuillemme tulevia henkilöitä. Tämän kaltainen seuranta auttaa meitä ymmärtämään paremmin asiakkaitamme ja tarjoamaan relevanttia sisältöä kussakin kanavassa.

Samanlaista seurantapikseliä käytetään seuraamaan näissä sosiaalisen median kanavissa tehtyjen markkinointitoimenpiteiden rahallista onnistumista. Toisin sanoen, tällaisen seurantapikselin avulla näemme, että kuinka monta seurattavaa toimenpidettä on saatu toteutettua kampanjan avulla.

Mailchimp
Mailchimp on käyttämämme sähköpostiohjelmisto, josta lähetämme uutiskirjeemme, asiakastiedotteet sekä muut asiakkaiden sähköpostiin saapuvat viestit. Mailchimpistä keräämme käyttäytymistietoa henkilötasolla, mutta hyödynnämme sitä vain ryhmätasolla ymmärtääksemme mikä sisältö on minkäkin lukijaryhmän mielestä kiinnostavaa. Tällaista käyttäytymistietoa ovat
esimerkiksi sähköpostin avaukset sekä klikkaukset avatussa sähköpostissa. Mailchimp tallentaa selamesi evästeeseen (cookie) tiedot niistä klikkauksista, jotka olet tehnyt lähettämistämme sähköposteista ja jotka ovat olleet seurannan piirissä.

Yleisesti kaikki linkit lähettämissämme sähköposteissa ovat tällaisen seurannan piirissä ja tämä tieto siirtyy myös käyttämäämme asiakastietojärjestelmään, jonka kautta myös myyntiorganisaatiomme sitä hyödyntää. Mailchimpin pääasiallinen käyttö on puhtaasti markkinointitoimenpiteisiin liittyvää ja
käytämme sitä vain tavoittaaksemme asiakkaitamme heille kohdennetun sisällön avulla. Mailchimp tallentaa tietoja eri asteisesti eri kampanjatyylistä riippuen, kuten etunimi, sukunimi, toimiala, puhelinnumero, sähköpostiosoite, sekä mahdolliset yritystietoinformaatiot, työntekijöiden määrä.

Asiakastietojärjestelmä (CRM)
CRM, eli asiakastietojärjestelmä on järjestelmä, johon tallennamme asiakkaidemme, olemassa olevien sekä uusien potentiaaliset asiakkaiden tietoja, kuten yrityksen nimi sekä yhteystiedot. Tätä tietoa hyödyntää myyntiorganisaatiomme lisäksi markkinointiosastomme, joka käyttää tietoja sinulle kohdennetun viestinnän rakentamiseen yllä mainitulla Mailchimp-ohjelmistolla.

Miten sinä hyödyt tietojen keruusta?
Opimme jatkuvasti enemmän asiakkaistamme yllä mainittujen analytiikkatyökalujen avulla. Voimme näin tarjota sinullekin juuri sinua kiinnostavaa sisältöä, joka on relevanttia toimialasi, työtehtäväsi tai käyttäytymistietojen perusteella. Samaa tietoa hyväksikäyttäen voimme muokata verkkosivuvierailujasi vastaamaan juuri sinun odotettua käyttökokemusta. Yksinkertainen esimerkki tällaisen tiedon hyödyntämisestä on esimerkiksi verkkosivun sisällön muuttaminen sopimaan edelliseen käyntiisi.
Tietojen keruu on toimintamme kehittämiseksi elintärkeää, mutta siitä hyödyt myös sinä. Tärkeintä kuitenkin meille on se, että sinä voit asioida kanssamme luottavaisin mielin tietäen, että pidämme huolta yksityisyydestäsi sekä tietoturvastasi

Tietosuoja

Yksityisyytesi on meille tärkeä asia!

Löydät tältä sivulta tietoa siitä missä ja miten käsittelemme ja pidämme henkilötietojasi turvassa, kun asioit kanssamme. Jos sinulla herää asiasta vielä lisää kysymyksiä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja kerromme mielellämme lisää tietosuojakäytännöistämme.

Kuka valvoo henkilötietojasi?
Netcallers Oy (“Netcallers”) toimii meille toimittamiesi henkilötietojen valvojana ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Netcallers Oy(“Netcallers”)
Matilda Niemen katu 4B
33400 Tampere

Osakeyhtiörekisteri:
Netcallers Oy
Y-tunnus: 3017111-8
Valtuutettu edustaja: Ari Ikävalko
ALV-rekisterinumero(VAT): FI30171118

Missä tietojasi säilytetään?
Sinulta keräämiämme henkilötietoja säilytetään Euroopan talousalueella (“ETA”), mutta henkilötietojasi voidaan myös siirtää ja käsitellä ETA-alueen ulkopuolisessa maassa. Kaikki henkilötietojen siirrot tehdään sovellettavien lakien mukaisesti. ETA-alueen ulkopuolelle kohdistuvissa siirroissa Netcallers Oy (“Netcallers”) käyttää mallisopimuslausekkeita ja Privacy Shield -järjestelyä takeina niiden maiden osalta, joihin liittyen Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyttä koskevaa päätöstä.

Kenellä on pääsy tietoihisi?
Netcallers Oy(“Netcallers”) toimii henkilötietojen käsittelijänä.Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle osapuolelle.
Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan palveluidemme tarjoamiseksi sinulle. Löydät kussakin prosessissa käytettävät kolmannet osapuolet alta.

Mikä on käsittelyn oikeudellinen peruste?
Sinulta keräämiemme henkilötietojen käsittelyn osalta ilmoitamme jokaisessa tapauksessa, onko henkilötietojen ilmoittaminen lakisääteistä vai vaaditaanko sitä sopimuksen solmimiseen sekä onko henkilötietojen ilmoittaminen pakollista ja mitä henkilötietojen ilmoittamatta jättämisestä mahdollisesti seuraa.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Oikeus saada nähtäväksi:
Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoa hallussamme olevista henkilö tiedoistasi. Voit ottaa yhteyttä yhtiöön Netcallers Oy(“Netcallers”), joka toimittaa henkilötietosi sinulle sähköpostilla.

Oikeus siirrettävyyteen:
Aina, kun Netcallers Oy(“Netcallers”) käsittelee automatisoidusti henkilötietojasi antamasi luvan tai sopimuksen perusteella, sinulla on oikeus saada kopio sinulle tai toiselle osapuolelle rakenteisesti, yleisesti käytetyn käytännön mukaan ja konelukuisessa muodossa siirretyistä tiedoistasi. Tämä koskee vain meille antamiasi henkilötietoja.

Oikeus oikaisuun:
Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä.

Oikeus poistaa:
Sinulla on oikeus poistaa Netcallers Oy:n(“Netcallers”) käsittelemiä henkilötietoja milloin tahansa seuraavia tilanteita lukuun ottamatta

*sinulla on avoin asia asiakaspalvelussa
*sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä toimitettu tai on toimitettu osittain
*sinua epäillään palveluidemme väärinkäytöstä tai olet käyttänyt palveluitamme väärin viimeisten neljän vuoden aikana

Oikeutesi kieltää suoramarkkinointi:
Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi, mukaan lukien suoramarkkinointitarkoituksissa tehdyt profilointianalyysit.

Voit kieltää suoramarkkinoinnin seuraavilla tavoilla:
* noudattamalla kaikissa markkinointiviesteissä olevia ohjeita
* olemalla yhteydessä rekisterin pitäjään tai Netcallersin (“Netcallers”) asiakaspalveluun

Oikeus rajoitukseen:
Sinulla on oikeus pyytää, että Netcallers Oy(“Netcallers”) rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä seuraavissa tilanteissa:
* Jos kiellät Netcallersia (“Netcallers”) oikeutettuun etuun perustuvan käsittelyn, Netcallers (“Netcallers”)-yhtiön tulee pidättäytyä kyseisten tietojen käsittelystä oikeutetun edun varmennuksen aikana.
* Jos ilmoitat henkilötietojesi olevan virheellisiä, Netcallers Oy (“Netcallers”)-yhtiön tulee pidättäytyä kyseisten tietojen käsittelystä henkilötietojen oikeellisuuden tarkistuksen aikana.
* Jos käsittely on laitonta, voit vastustaa henkilötietojen poistoa ja pyytää sen sijaan pidättäytymistä henkilötietojesi käsittelystä.
* Jos Netcallers Oy(“Netcallers”) ei enää tarvitse henkilötietoja, mutta tarvitset niitä oikeusvaateilta puolustautumiseen.

Miten voit toteuttaa oikeuksiasi?
Suhtaudumme tietosuojaan vakavuudella ja siksi olemme koonneet yhteen erityisen asiakaspalvelutiimin, joka hoitaa yllä mainittuihin oikeuksiisi liittyviä asioita. Tavoitat heidät aina osoitteesta asiakaspalvelu@netcallers.fi.

Tietosuojavastaava:
Olemme nimittäneet erityisen tietosuojavastaavan varmistamaan, että henkilötietojasi käsitellään jatkuvasti avoimella, virheettömällä ja laillisella tavalla. Tietosuojavastaavaan voit ottaa yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@netcallers.fi kirjoittamalla aihekenttään ”Tietosuoja-asia”.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle:
Jos mielestäsi Netcallers Oy(“Netcallers”) käsittelee henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitusvalvontaviranomaiselle.

Tietosuojakäytäntömme päivitykset:
Voi olla, että meidän pitää päivittää tietosuojakäytäntöäsi. Tietosuojakäytännön uusin versio löytyy aina verkkosivultamme. Ilmoitamme tietosuojakäytännön materiaalisista muutoksista, kuten henkilötietojesi käyttötarkoituksista, valvojan henkilöllisyydestä tai oikeuksistasi. Käytämme henkilötietojasi yhteydenottopyyntöihin.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Keräämme seuraavia henkilötietoja:
* yhteystiedot, kuten nimi,sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä yritystiedot.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Yrityksen myynti- ja markkinointiosasto.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta Netcallers Oy (“Netcallers”) pystyy hallinnoimaan yhteydenottopyyntösi ja ottamaan sinuun yhteyttä.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin haluat meiltä yhteydenottoja.

 

 

Markkinointi

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle markkinointiviestejä ja yhteydenottoja sähköpostilla, tekstiviestillä, puhelimitse ja postitse. Optimoidaksemme markkinointimme toimitamme sinulle asianmukaista tietoa palveluistamme ja yhteistyötarjouksistamme.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme seuraavia henkilötietoja
* yhteystiedot, kuten nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, sekä mahdollinen lähettämäsi cv.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Rekisterinpitäjän lisäksi tietosi voidaan välittää kolmannelle osapuolelle, jos olet hakeutunut rekrytoitavaksi. Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle osapuolelle.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely perustuu lupaasi, jonka annat hyväksyessäsi tietojesi markkinoimiseen rekrytarkoituksessa.

Oikeus peruuttaa lupasi:
Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa lupasi henkilötietojesi käsittelyyn ja kieltää rektyroinin. Niin tehdessäsi Netcallers Oy(“Netcallers”) ei enää pysty lähettämään sinulle lupaasi perustuvia rektyrointitietoja.

Voit kieltää rektyroinnin seuraavilla tavoilla:
Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@netcallers.fi.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi suoramarkkinointiin, kunnes peruutat lupasi. Sähköpostimarkkinoinnissa emme pidä sinua enää aktiivisena asiakkaana, jos et ole avannut sähköpostiviestiä kuluneen vuoden sisällä. Poistamme epäaktiivisia sähköpostiosoitteita säännöllisesti käytöstä rekisterissämme.

 

 

Asiakaspalvelu

Miksi käytämme henkilötietojasi?
Käytämme henkilötietojasi etsiessämme sinulle toimeksiantajia tai asiakkaillemme toimeksisaajia.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Käsittelemme kaikkia meille antamiasi tietoja, mukaan lukien seuraavat tiedot
* nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
* Cv
* kaikki rekrytointiasiaan liittyvä kirjeenvaihto ja asiakkaidemme kanssa tehty kirjeenvaito.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi; kuljetusyhtiöille palkintojen toimittamista varten sekä mahdollisille palkinnon toimittaville kumppaneille.

Käsittelemme myös seuraavia evästeisiin liittyviä henkilötietoja:
* markkinointiaineistoon tekemäsi toimenpiteet esimerkiksi klikkaukset, viestin avaamiset

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan yllä mainittujen palvelujen tarjoamiseksi sinulle. Käytämme verkkosivustojen analysointiyrityksiä asiakkaidemme verkkokäyttäytymisen analysointiin yleisellä tasolla. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi Google Analytics, Google Tag Manager, Hotjar, Facebook-seurantapikseli, Mailchimp (sähköpostimarkkinointiohjelmisto).

Jokaisen palvelun käyttö edesauttaa sinun käyttökokemuksesi
parantumista ja viestinnän personointia.

 

Väärinkäytön ja rikosten ehkäiseminen

Henkilötietojasi käytetään verkkopalvelujemme väärinkäytön sekä vilpillisen toiminnan tutkimiseen ja ehkäisemiseen verkossa.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmansille osapuolille välitettäviä tietoja käytetään vain edellä mainittuihin tarkoituksiin. Jaamme tietojasi yrityksille poikkeukseen perustuvaa raportointia (Exception Based Reporting) varten. Tutkittaviin tapauksiin ja väärinkäyttöihin liittyvät tiedot voidaan jakaa vakuutusyhtiöiden, viranomaisten tai paikallisten ja globaalien lainvalvonnan tahojen kanssa tutkimusten suorittamiseksi. Huomaa, että tällaisilla tahoilla on riippumaton oikeus tai velvoite henkilötietojesi käsittelyyn.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely palvelujemme väärinkäytön ehkäisemiseksi perustuu oikeutettuun etuumme.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen mahdollisten väärinkäyttöjen ja muiden rikkomusten ehkäisemiseksi ja/tai raportoimiseksi.

Oikeus kieltää tietojesi käsittely
Sinulla on oikeus kieltää Netcallers Oy:n (“Netcallers”) oikeutettuun etuun perustuva henkilötietojesi käsittely ottamalla yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@netcallers.fi. Tietosi poistetaan, emmekä pysty suorittamaan sinulle palvelujamme.

Evästeet
Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi ja josta se haetaan seuraavien käyntien aikana. Jos käytät palveluitamme, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön.

Miten käytämme evästeitä?
Pysyvillä evästeillä tallennamme aloitussivuasi koskevat tiedot ja kirjautumistietosi, jos sisäänkirjautuessasi valitset ”Muista minut”. Käytämme evästeitä suosikkituotteidesi tallentamiseen. Istuntokohtaisia evästeitä käytämme, kun käytät filtteri-toimintoa sekä tarkistamme, oletko
sisäänkirjautuneena tai lisäätkö tuotteen ostoskoriisi. Käytämme sekä ensimmäisen että kolmannen osapuolen evästeitä statistiikan ja käyttäjätietojen
koottuun ja yksilöityyn keräämiseen analysoivilla työkaluilla sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.

Jotkin kolmannen osapuolen evästeet ovat peräisin sivuillamme näkyvistä palveluista, jotka eivät ole hallinnassamme. Niitä tarjoavat sosiaalisen median kanavat, kuten Twitter, Facebook, Instagram ja Youtube, ja ne liittyvät käyttäjien mahdollisuuteen jakaa sisältöä tällä sivulla kunkin kuvakkeen osoittamalla tavalla.

Käytämme myös sivustojen välistä seurantaa suorittavia kolmannen osapuolen evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mainoksia muilla sivustoilla / muissa kanavissa.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Yhdistämme evästetunnuksesi kerättyihin henkilötietoihisi vain, jos sellaista tietoa on kerätty järjestelmiimme, olet uutiskirjeemme tilaaja tai olet tehnyt toimenpiteitä verkkosivustollamme.Kuka voi käyttää henkilötietojasi? Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi. Käytämme analysoivaa työkalua statistiikan keräämiseen sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Yhdistämme evästeesi henkilötietoihisi vain:
Jos olet kirjautunut tilillesi, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme.
Jos olet uutiskirjeen tilaaja, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme.
Jos olet asiakkaamme, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Netcallers Oy(“Netcallers”) ei säilytä evästeissä olevia henkilötietojasi. Voit selaimesi avulla helposti poistaa evästeet tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi. Löydät evästeiden käyttöä ja poistamista koskevat ohjeet selaimestasi kohdasta ”Ohje”. Voit kytkeä evästeet pois päältä tai valita vastaanottaa tiedon aina, kun uusi eväste on lähetetty tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi. HUOM!
Jos kytket evästeet pois päältä, et pääse hyötymään kaikista ominaisuuksista. Esimerkiksi verkkokaupassa tuotteen lisääminen ostoskoriin on teknisesti riippuvainen evästeiden toiminnasta.

 

Tietojen kerääminen

Mitä palveluita tietojen keräämisen käytetään?
Netcallers Oy (“Netcallers”) käyttää käyttäjätietojen keräämisen eri kolmannen osapuolen palveluita, joiden avulla toimintaa, viestintää ja esimerkiksi markkinoinnin kohdentamista voidaan personoida sinulle sopivaksi. Lisäksi olemme eritelleet mitä tietoja kyseinen palvelu kerää ja
tallentaa.

Google Adwords
Adwords on Googlen hakusanamarkkinointityökalu, jota käytämme verkkonäkyvyytemme parantamiseksi. Kun haet esimerkiksi ”Netcallers” hakusanalla Googlen hakupalvelusta näet mainoksemme, joka ohjaa sinut klikattuasi verkkosivuillemme. Tässä yhteydessä selaimeesi asentuu eväste (cookie) tieto, joka seuraa selaintasi kunnes poistat selaimesi evästehistorian. Tieto, johon tätä evästettä käytetään liitetään myös käyttämäämme Google Analytics palveluun, jonka avulla seuraamme eri markkinointitoimenpiteiden tuloksia. Jos päädyt ostamaan tällaisen hakusanahaun kautta verkkokaupastamme tuotteita jää tästä jälki Google Analytics palveluun.

Google Analytics
Google Analytics mittaa verkkosivuillamme vierailijoiden toimesta tehtyjä toimenpiteitä, kuten, vierailtuja sivuja sekä käyttäytymishistoriaa. Google Analytics toimii selaimeen tallentuvalla evästeellä (cookie), jonka avulla käyttäjien tekemiä toimenpiteitä seurataan. Käytämme Google Analytics-palvelua, jotta voimme parantaa asiakkaidemme vierailukokemuksia sekä mitata eri markkinointitoimenpiteiden tuloksia. Tällaisia ovat esimerkiksi Google Adwords-palvelussa luodut hakusanamarkkinointikampanjat, sähköpostikampanjat sekä ulkopuolisissa verkkopalveluissa tehdyt kampanjat.

Facebook / Instagram / Twitter / Youtube / Linkedin
Käytämme sosiaalisen median eri kanavia luodaksemme tiiviimpää suhdetta vanhoihin sekä potentiaalisiin uusiin asiakkaisiin. Tällaiset toimenpiteet voivat olla yksinkertaisia kampanjanostoja kohdennetulle asiakasyleisölle, joiden uskomme pitävän tarjoamistamme palveluistamme. Kukin palvelu käyttää omaa seurantapikseliä, joka on asennettu verkkokauppojemme lähdekoodiin. Seurantapikseli on yhden pikselin kokoinen oma pieni ohjelma, joka seuraa esimerkiksi Facebookista tietyn kampanjan kautta verkkosivuillemme tulevia henkilöitä. Tämän kaltainen seuranta auttaa meitä ymmärtämään paremmin asiakkaitamme ja tarjoamaan relevanttia sisältöä kussakin kanavassa.

Samanlaista seurantapikseliä käytetään seuraamaan näissä sosiaalisen median kanavissa tehtyjen markkinointitoimenpiteiden rahallista onnistumista. Toisin sanoen, tällaisen seurantapikselin avulla näemme, että kuinka monta seurattavaa toimenpidettä on saatu toteutettua kampanjan avulla.

Mailchimp
Mailchimp on käyttämämme sähköpostiohjelmisto, josta lähetämme uutiskirjeemme, asiakastiedotteet sekä muut asiakkaiden sähköpostiin saapuvat viestit. Mailchimpistä keräämme käyttäytymistietoa henkilötasolla, mutta hyödynnämme sitä vain ryhmätasolla ymmärtääksemme mikä sisältö on minkäkin lukijaryhmän mielestä kiinnostavaa. Tällaista käyttäytymistietoa ovat
esimerkiksi sähköpostin avaukset sekä klikkaukset avatussa sähköpostissa. Mailchimp tallentaa selamesi evästeeseen (cookie) tiedot niistä klikkauksista, jotka olet tehnyt lähettämistämme sähköposteista ja jotka ovat olleet seurannan piirissä.

Yleisesti kaikki linkit lähettämissämme sähköposteissa ovat tällaisen seurannan piirissä ja tämä tieto siirtyy myös käyttämäämme asiakastietojärjestelmään, jonka kautta myös myyntiorganisaatiomme sitä hyödyntää. Mailchimpin pääasiallinen käyttö on puhtaasti markkinointitoimenpiteisiin liittyvää ja
käytämme sitä vain tavoittaaksemme asiakkaitamme heille kohdennetun sisällön avulla. Mailchimp tallentaa tietoja eri asteisesti eri kampanjatyylistä riippuen, kuten etunimi, sukunimi, toimiala, puhelinnumero, sähköpostiosoite, sekä mahdolliset yritystietoinformaatiot, työntekijöiden määrä.

Asiakastietojärjestelmä (CRM)
CRM, eli asiakastietojärjestelmä on järjestelmä, johon tallennamme asiakkaidemme, olemassa olevien sekä uusien potentiaaliset asiakkaiden tietoja, kuten yrityksen nimi sekä yhteystiedot. Tätä tietoa hyödyntää myyntiorganisaatiomme lisäksi markkinointiosastomme, joka käyttää tietoja sinulle kohdennetun viestinnän rakentamiseen yllä mainitulla Mailchimp-ohjelmistolla.

Miten sinä hyödyt tietojen keruusta?
Opimme jatkuvasti enemmän asiakkaistamme yllä mainittujen analytiikkatyökalujen avulla. Voimme näin tarjota sinullekin juuri sinua kiinnostavaa sisältöä, joka on relevanttia toimialasi, työtehtäväsi tai käyttäytymistietojen perusteella. Samaa tietoa hyväksikäyttäen voimme muokata verkkosivuvierailujasi vastaamaan juuri sinun odotettua käyttökokemusta. Yksinkertainen esimerkki tällaisen tiedon hyödyntämisestä on esimerkiksi verkkosivun sisällön muuttaminen sopimaan edelliseen käyntiisi.
Tietojen keruu on toimintamme kehittämiseksi elintärkeää, mutta siitä hyödyt myös sinä. Tärkeintä kuitenkin meille on se, että sinä voit asioida kanssamme luottavaisin mielin tietäen, että pidämme huolta yksityisyydestäsi sekä tietoturvastasi